Aardbevingbestendig bouwen

SIP-Bouwmodules.nl

Aardbevingproof bouwen


Filmpjes als gepubliceerd op You Tube


Aardbeving bestendig bouwen


Kies voor een duurzame woning met een veilig en stabiel bouwsysteem!


Veel woningen in de provincie Groningen zijn onvoldoende bestand tegen aardschokken veroorzaakt door de gaswinning in het Groningerveld.INOV-8 en SIP bouwmodules  biedt u de oplossing met een licht bouwsysteem in modulebouw, Hiermee kiest u voor een aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning waar u veilig en naar wens kunt wonen.


Stabiliteit; de kern van de zaak

Heeft u een bouwkavel op het oog of is uw woning niet langer veilig door aardbevingsschade en is vervangende nieuwbouw wenselijk? Wij bieden u een totaalconcept waarbij u kunt kiezen uit eigentijdse nieuwbouwwoningen. Daarnaast bouwen wij de woning volledig naar wens. Bij vervangende nieuwbouw zorgen we dat uw bestaande woning wordt gesloopt en de grond indien nodig wordt gesaneerd om vervolgens de aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning binnen een aantal maanden aan u op te leveren.


De aardbevingsbestendige nieuwbouwwoningen van INOV-8 SIP modulebouw voldoen aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR) 9998 (versie december 2015). Dit houdt in dat het ontwerp volledig is getoetst op aardbevingsbestendigheid bij bevingen als gevolg van gaswinning. Wij ziien het als een uitdaging om mee te denken over een innovatieve oplossing voor aardbevingsbestendige nieuwbouwwoningen in Noordoost Groningen. Ons unieke modules voldoet aan de door de NAM opgestelde nieuwbouw innovatie-regeling en wordt aangedragen bij (vervangende) nieuwbouw.


Voordelen van INOV-8 SIP modulebouw Tevens passiefbouw mogelijk

Aardbevingsbestendig bouwen volgens ons ontwerp, aangepaste fundering en lichte bouwmaterialen Onze modules zijn van nature, mede dankzij de lichte materialen standaard aardbeving bestendig.


Aardbeving bestendig, Passief en energiearme woningen.

De eerste generatie SIP panelen waren reeds aardbeving proof. U kunt dit zien op de bijgaande filmpjes. Onze sterk verbeterde Magnesium panelen hebben de standaard panelen naar grotere hoogte gebracht. Onze panelen absorberen de grootste schokgolven.


U wilt rustig wonen en zeker zijn van kwaliteit tegen de juiste voorwaarden.ONVERWOESTBARE SIP PANELEN


Onze bouwmodules zijn van excellente kwaliteit jarenlange ervaring en inovatie 

in productie en ontwerpen zorgt voor een perfecte bouwmodule in iedere situatie.

Ons team voorziet in medenken ontwerpen architectuur in eigen beheer engeneeren van woningen en produceren van complete  bouwplannen met SIP bouwmodules.

Wij bieden geen tussenoplossingen geen lapmiddelen of extra toevoegingen. Onze panelen zijn gewoon aardbeving bestendig, super licht van gewicht en bieden perfecte isolatie waarden. U wint op de woning van circa 100m2 5 m2 extra vloeroppervlak

Bent u bouwer of aannemer uit Groningen en wilt u daar ook schokbestendige bouw kunnen realiseren. Neem contact op met ons afedleing verkoop en wij brengen u op de hoogte van de mogelijkheden van samenwerking.

Gegevens

SIP Bouwmodules onderdeel van SIP panel technologie

Julianaweg 2 2761BT Zevenhuizen


info@SIP-bouwmodules.nl

SIP-Bouwmodules.nl

Speerpunten in onze organisatie zijn het bieden van een totaalproduct waarmee u uw opdrachtgevers ten dienste kunt zijn.


Onze afdeling R&D ontwikkeld bouwmodules naar wens. Wij hebben voor ieder knooppunt een antwoord. Ook is het mogelijk een paneel ontwerp voor u te ontwikkelen.

Share

Facebook

Google+

Twitter